Høstsemesteret 2017 så langt

Dette semesteret begynte med en semesterstartfest 9. september for alle våre biologistudenter på Integrerbar, med SingStar og god stemning.

Etterfulgt av MatNat-kampen 22. september sammen med fagutvalget for molekylærbiologi (Heliks) og fagutvalget for informatikk (FU-ii) også kalt team høytek. Temaet for denne rundens MatNat-kamp var barnebursdag (bilde 1), og det var team høytek som stakk av med seieren denne runden!

Bilde 1

18. oktober hadde vi masterkveld, der vi hadde med oss masterstudenter fra marinbiologi, biodiversitet, evolusjon og økologi, utviklingsbiologi og fysiologi, mikrobiologi, miljøtoksikologi, biomedisin og molekylærbiologi som hadde presentasjoner om sine respektive masterstudier. Her fikk bachelor studentene en liten oversikt over de forskjellige masterprogrammene i biologi. 

Vi har også hatt et veldig engasjerende og opplysende plastforedrag 2. november med miljøtoksikolog Marthe Haave (bilde 2) og miljøaktivist Kenneth Bruvik (bilde 3). Der fikk vi høre hva som skjer med plasten og søppelet som havner i havet, hvordan dette påvirker miljøet og organismene i havet, og hva som gjøres for å rydde kystsonene for plast og søppel. 

Bilde 2

Bilde 3

27. oktober arrangerte vi halloweenfest (bilde 4) på Bryggen Nightclub sammen med fagutvalgene for molekylærbiologi (Heliks), fiskehelse og havbruk (LFFH), biomedisin (Nucleus) og høyeregradsstudenter i biologi (STIM). Det var kostymekonkurranse og premie til beste kostyme, der vår egen Astrid Fredriksen stakk av med seieren for hennes kostyme som glassmanet (bilde 5). 
Bilde 4

Bilde 5

Har vært en bra høst, ser fram til julegrøt (1. desember) og generalforsamling (14. desember), håper på å se flest mulig av dere der!

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *